• itulau_fanua

2022 Fefaatauaiga a Saina

I le amataga o le tausaga fou i le 2022, ua oʻo i le taimi e aotele ai le atinaʻeina o le tamaoaiga o le tausaga talu ai.I le 2021, o le a faʻaauau pea ona toe faʻaleleia le tamaoaiga o Saina ma ausia sini faʻamoemoeina o atinaʻe i itu uma.

img (9)

O le faʻamaʻi o loʻo avea pea ma faʻamataʻu tele i le tamaoaiga o Saina ma le toe faʻaleleia o le tamaoaiga o le lalolagi.O le suiga fou o le coronavirus ma le tulaga o le tele-point toe faʻalavelave uma i felauaiga ma tagata faigaluega fefaʻatauaʻiga i le va o atunuʻu, ma faʻalavelave ai le atinaʻeina o fefaʻatauaʻiga i fafo o le lalolagi i le tele o faʻalavelave."Pe o le faʻamaʻi e mafai ona pulea lelei i le 2022 e leʻo iloa lava. Talu ai nei, o le faʻamaʻi na toe faʻaleleia i Europa, Amerika ma nisi o atunuʻu atinaʻe. E faigata lava ona vaʻai le fesuiaiga o siama ma le faʻatupulaia o faʻamaʻi i le tausaga."Liu Yingkui, sui peresitene ma tagata suʻesuʻe o le Inisetiute Suesue a le Fono a Saina mo le faalauiloaina o fefaʻatauaʻiga faavaomalo, suʻesuʻeina i se faʻatalanoaga ma taimi o le tamaoaiga o Saina e faapea o le faʻamaʻi e le gata na poloka ai logistics ma fefaʻatauaʻiga, ae na faʻaitiitia ai foi le manaʻoga i le maketi faavaomalo ma aafia ai oloa auina atu i fafo.

"O tulaga faʻapitoa faʻapitoa a Saina e maua ai se faʻamaoniga malosi mo le faʻafefeina o le faʻamaʻi ma le faʻamautuina o le saogalemu o le alamanuia filifili ma le sapalai laina.E talitonu Liu Yingkui o le fa'aauau pea o le tatalaina o fuafuaga a Saina ma le lelei o faiga fa'avae tau fefa'ataua'iga ua maua ai le lagolago malosi mo le atina'eina mautu o fefa'ataua'iga i fafo.E le gata i lea, o le toe fuataʻiga o le "faʻasaʻoloto, pulega ma le tautua" ua faʻalauteleina, o le siosiomaga pisinisi o loʻo faʻaauau pea ona faʻaleleia, faʻaititia le tau o fefaʻatauaʻiga, ma le lelei o le pulega o fefaʻatauaiga ua faʻaleleia i lea aso ma lea aso.

"O Saina o loʻo i ai le laina sili ona atoatoa o gaosiga. I luga o le faʻavaeina o le puipuia ma le pulea lelei o faʻamaʻi, na taʻimua i le toe amataina o galuega ma le gaosiga. E le gata ina tausia ona tulaga lelei o loʻo i ai nei, ae faʻatupuina foi ni pisinisi fou lelei. O lenei malosi o le a faʻaauau pea. i le 2022. Afai e mafai ona pulea lelei le faʻamaʻi o Saina i totonu o le atunuʻu, o le a mautu le faʻatau atu a Saina ma faʻatupulaʻia laʻititi i lenei tausaga."O Wang Xiaosong, o se tagata suʻesuʻe i le National Institute of development and strategy of Renmin University of China, e talitonu i lena mea.

E ui lava e lava le talitonuga o Saina e feagai ai ma luʻitau ma faʻalavelave, e manaʻomia pea le faʻaauauina o faiga faʻavae ma faiga e lagolago ma faʻamautinoa le mautu ma le sologa lelei o le sapalai o le filifili o pisinisi i fafo.O loʻo i ai pea le tele o avanoa mo le faʻaleleia atili o le siosiomaga pisinisi.Mo pisinisi, latou te manaʻomia foʻi le faʻafouina i taimi uma ma alu ese mai o latou lava uiga."O Saina o loʻo feagai ma le le mautonu i fafo, o lea e taua tele ai le tausia o lona lava saogalemu tau pisinisi. O le mea lea, o vaega uma o Saina e manaʻomia le faʻamalosia o suʻesuʻega tutoʻatasi ma atinaʻe, taumafai e ausia le tutoʻatasi mo pisinisi ma oloa o loʻo faʻalagolago nei i oloa faaulufale mai ma o loʻo pulea. e isi, faʻaleleia atili lana lava filifili pisinisi, faʻaauau pea ona faʻaleleia lona faʻatauvaʻa faʻatauvaʻa ma avea ma malosiaga tau fefaʻatauaʻiga i luga o le faʻamautinoaina o le saogalemu "o le tala lea a Wang Xiaosong.

O lenei tusiga ua siitia mai: taimi o le tamaoaiga o Saina


Taimi meli: Ian-16-2022