• itulau_fanua

Tu'u atu i fafo o au'aunaga fa'apipi'i oloa pepa fa'apitoa maualuga

I le masina o Aperila, na fa'atupula'ia tele le fa'atauina atu o auaunaga fa'apipi'i oloa pepa fa'apitoa maualuluga. O loʻo tuuto atu la matou kamupani i le tuʻuina atu o le vasega muamuafofo afifi pepa, lanu fa'apitoa pusa fa'a'olo, pusa lolomi kraft pepa UV, FSC mea fa'amaonia, pepa pepa, faatonuga,pusa fa'aaliga pepa, ma isi mea. O le si'itia o oloa auina atu i fafo ua atagia mai ai le faatupulaia o le iloa o lo matou tomai i le taulimaina o manaoga eseese o tagata faatau ma le tuuina atu o auaunaga sili atu ona lelei.

O la matou kamupani e matua'i gauai atu i le tulaga lelei o oloa ma fa'atautaia su'esu'ega tele i faiga o togafitiga i luga o le eleele e fa'afetaui ai mana'oga tulaga ese a tagata fa'atau. Mai le fa'ailoga vevela i pepa siliva, va'aiga UV, ata pa'i, embossing ma embossing, matou te fa'amautinoa o matou fofo afifi e ofoina atu le tele o a'afiaga e fa'afetaui ai mana'oga fa'apitoa a matou tagata fa'atau. I le 20 tausaga ua tuanaʻi, o lo matou tuuto le maluelue ua manumalo ai le faʻatuatuaga a le tele o tagata faʻatau mai fafo, ma mafua ai le faʻateleina o le auina atu i fafo o a matou auaunaga afifi. O le si'itia o oloa auina atu i fafo o se faamaoniga lea o le talitonuina o lo tatou gafatia e tuuina atu ni fofo tulaga lelei o le afifiina o oloa pepa.

O le si'itia o le fa'atauina atu o a matou auaunaga fa'apipi'i pepa fa'aleaganu'u maualuga ia Aperila o lo'o fa'amamafaina ai le aloa'ia i le lalolagi atoa o le tomai ma le ta'utinoga a le matou kamupani i le tulaga lelei. A'o fa'aauau pea ona fa'amalieina mana'oga o lo'o fa'atupula'ia a matou tagata fa'atau ma fa'alautele lo matou auai i maketi fa'ava-o-malo, o lo'o matou sauni e fa'alautele atili le tulaga i auaunaga tau afifiina o oloa pepa. Matou te taulaʻi atu i mea fou, tulaga lelei ma le faʻamalieina o tagata faʻatau ma e mitamita e saofagā i le faʻatupulaia o manaʻoga mo fofo lelei afifi i le lalolagi atoa.

20 GP


Taimi meli: Apr-29-2024